Παράγονται 30-35 γεύσεις παγωτού καθημερινά στο εργαστήριο μας του οποίου τα κύρια χαρακτηριστικά είναι το πρόβειο φρέσκο γάλα και τα εξαιρετικά υλικά παρασκευής.
Το μικρό ποσοστό αέρα που περιέχει ( έως 7-8%, σε αντίθεση με το βιομηχανικό παγωτό που περιέχει τουλάχιστον 40%) χαρακτηριστικό που του δίνει μια γεμάτη γεύση χάρη στην υψηλή πυκνότητα
πολλές βιταμίνες λόγο των φρέσκων υλικών αλλά και ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά, πηκτικά, βελτιωτικά, δεξτρόζη και χρωστικές ουσίες.
Τα βασικά υλικά είναι φρέσκο πρόβειο γάλα, αυγά και ζάχαρη!
Αυτή είναι και η παράδοση μας…